1,169+ matches gemaakt    |    Waardering 4.8 uit 5 sterren


|

suppen Sup & Match Event in Den Bosch

Super leuke dag gehad bij SamenSuppen! Fijn om zo op het water nieuwe mensen te leren kennen.

Tom 38 jaar

Sup & Match Event in Den Bosch vrijdag 25 augustus van 19.00 - 22.30 uur.

Ben je single en tussen de 25 en 55 jaar? Houd je van avontuur en wil je die ene speciale persoon vinden? Doe dan mee met onze “SUP & MATCH” – het unieke stand-up paddling evenement exclusief voor singles!

We zijn op zoek naar een geweldige mix van leuke mannen en vrouwen die niet alleen een perfecte match willen vinden, maar ook een avond vol plezier willen beleven.

Heb je geen ervaring met suppen? Geen zorgen, iedereen kan met ons mee! Onze gecertificeerde trainer Cédric zal in een mini spoed cursus jou klaar stomen voor deze gezellige en leuke avond!

We zorgen voor heerlijke snacks en drankjes tijdens de gehele activiteit. Bovendien verwelkomen we je bij binnenkomst met een glaasje prosecco. Het wordt een feestelijke en gezellige avond! Natuurlijk is Irene er voor het matchen!

Cédric Schretlen medeorganisator en is eigenaar van www.samensuppen.nl wil al jaren dit evenement organiseren. Hij miste een ervaren deskundige die alles weet over matchen en relaties. Doordat hij zelf zijn vriendin tijdens ons  “Padel Singel toernooi” ontmoeten. Was het voor hem meteen duidelijk dat hij met deze organisator dit evenement wilde organiseren.

De kosten voor deze avond bedragen € 29,95 als je jouw eigen sup meeneemt. Als je liever een sup wilt huren, is dat mogelijk voor een extra bedrag van € 20,-.

Heb je vragen, meld je dan aan op onderstaand formulier. Voor aanmelding klik op de link hieronder.

https://www.samensuppen.nl/nl/activity/622-sup-match-singel-sup-activiteit-omgeving-den-bosch

je meedoet en tot dan!

Cédric & Irene