Meer dan 1.000 matches gemaakt    |    Waardering 4.8 uit 5 sterren


|

"Ik ben persoonlijk betrokken met en voor mijn cliënten"

Mijn naam is Irene en ik ben ruim 5 jaar werkzaam als matchmaker en sinds kort eigenaresse van Date & Match.

Ik ben gedreven in mijn werk en doe alles met veel plezier, passie en liefde. Mijn enthousiasme geeft mij de kracht tot het maken van een perfecte match voor jou. Het geeft mij enorme energie als het dan ook gelukt is tussen twee mensen die door mij hun geluk gevonden hebben. Dit is toch het mooiste wat er is!

Ik ben zelf meer dan 25 jaar gelukkig getrouwd met iemand die ik wel mijn maatje mag noemen. De tijd vliegt, zeker als je de juiste klik samen hebt gevonden.
Sport is naast mijn werk en het gezin mijn uitlaatklep en vind ik één van de belangrijkste dingen in het leven. Het vergroot je vriendengroep, je netwerk, je wordt er sterk van zowel mentaal als fysiek en het houdt je gezond. Vandaar dat ik sinds kort ook gestart ben met het organiseren van padel en golf evenementen.

Ben jij op zoek naar die juiste klik en wil je dat ik op zoek ga voor jou? Neem dan contact met mij op. Wie weet tot snel.

Marjon Zijlstra Fotografie 0049 Over ons

Over Irene van Sprang

Marc, Noord Brabant

Door de persoonlijke benadering van haar was er direct een goed gevoel en vertrouwen.

Wij geloven in persoonlijke en eerlijke relatiebemiddeling

Date&Match Relatiebemiddelingsbureau is een landelijke organisatie die in 2005 is opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke relatiebemiddeling voor singles vanaf 30 jaar tot ongeveer 65 jaar; van MBO tot universitair niveau. Onze missie is op een persoonlijke, eerlijke en oprechte wijze de perfecte match te vinden voor de singles in Nederland.

Persoonlijk

Tijdens de gehele periode heb je contact met één consulent, vanaf het eerste telefonische kennismaking gesprek, de intake, en alle contact momenten tijdens de zoektocht. Wij voeren het intake gesprek bij jou thuis, waardoor een vertrouwde sfeer ontstaat en wij de mogelijkheid krijgen om jou echt te leren kennen. Hierdoor kunnen wij een eerlijk en oprecht profiel van jou maken. Wij vinden het heel belangrijk om met jou een persoonlijke band op te bouwen, zodat er een vertrouwensband ontstaat. Zo kunnen we samen echt gericht op zoek gaan naar de perfecte match.

Energiek

Wij krijgen heel veel positieve energie van het matchen van singles, want wat is er nou mooier dan een bijdrage te leveren aan het levensgeluk van anderen! Deze energie stralen we uit en steken we in ons werk en onze collega’s. Date & Match is een hecht team waarin iedereen een bijdrage levert aan ons succes en is er ruimte voor eigen initiatieven. Wij geloven er in dat je alleen met zo’n hecht team kunt groeien in waar we voor staan.

Kwaliteit

Wij zoeken onze consulenten met veel zorg uit op de juiste ervaring en karakter eigenschappen.
Ons team bestaat uit mensen met ervaring in coaching en bemiddeling, we zijn empathisch, kunnen goed luisteren en op een prettige en respectvolle manier richting geven in de zoektocht.
Hierdoor kunnen wij heel goed inschatten welke persoon bij jou past, en bieden alleen een match aan als wij er volledig achter staan.
Het kan voorkomen dat wij samenwerken met andere relatiebemiddelingsbureaus, om zo de kans op een match te vergroten. De bureaus waar we mee matchen kennen we persoonlijk en voldoen aan onze maatstaven.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?

 Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan gaan wij aan de slag om jouw match te zoeken!

SWRB

SWRB

Wij zijn aangesloten bij SWRB -Samenwerkende Relatiebureaus.

Klantenvertellen

Klantenvertellen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 op Klantenvertellen.

Personal Journey

Personal Journey

Kijk op de website van Personal Journey voor singles willen daten met vertrouwen.