1,169+ matches gemaakt    |    Waardering 4.8 uit 5 sterren


|

Wij garanderen 100% echte profielen door onze zorgvuldige selectie van singles.

Wij kijken graag samen met jou of er een match tussen zit.

Ben jij geïnteresseerd in een van deze profielen hieronder, neem dan contact met ons op!

Uiteraard hebben we nog meer profielen in ons bestand en wisselen we regelmatig van profielen op deze pagina.

Vrouw 33 jaar uit Utrecht

Deze positieve, liefdevolle en goedverzorgde vrouw  heeft halflang blond haar, blauwe ogen, een normaal postuur en 1.70m lang. Haar kledingstijl is vrouwelijk en netjes. Karaktertrekken die bij haar horen; stabiel, betrouwbaar, goed luisteren, loyaal, avontuurlijk, sociaal, gestructureerd, sportief, initiatiefrijk, ambivert, humor en empathisch. Vrienden en familie heeft ze graag om haar heen. Ze heeft een kinderwens, maar is absoluut geen must. Ze heeft wo denkniveau en werkt in de gezondheidszorg. Hobby’s van haar zijn; tennis, hardlopen, yoga, koken, bakken, lezen en reizen. Ze rookt niet en drinkt met mate. Ze zoekt een spontane, sociale en sportieve man die met beide benen op de grond staat tussen 30 en 40 jaar. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Man 53 jaar uit Brabant

Deze positieve, actieve verzorgde man heeft grijsbruin haar, blauwe ogen en een normaal postuur. Zijn kledingstijl is casual en netjes. Karaktertrekken die bij hem horen; sociaal, empathisch, direct, krachtig, ambitieus, mensenmens, vrolijk, humor, liefdevol, zelfverzekerd, doelgericht en goed luisteren. Hij ziet altijd de zonnige kant van het leven. Hij rookt en drinkt niet. Hij is ondernemer en hij heeft HBO denkniveau. Ook heeft een dochter van 25 jr. Hij houdt van fietsen, wandelen, theater, bioscoop, uiteten, vakantie en muziek. Hij zoekt een loyale, zelfstandige, meedenkende en goedverzorgde vrouw tussen 46 en 56 jaar. Ze mag zeker (klein)kinderen hebben. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Man 68 jaar uit Gelderland

Deze optimistische, ondernemende en verzorgde man heeft kort grijs haar, groene ogen en een normaal postuur. Zijn kledingstijl is netjes en casual. Karaktertrekken die bij hem horen; stabiel, behulpzaam, volhardend, actief, avontuurlijk, ambitieus, rustig, initiatiefrijk, gevoelig, creatief, humor en een luisterend oor. Hij heeft geduld, is attent en een man waar je op kan vertrouwen. Hij is een echte levensgenieter. Hij is ondernemer en heeft zijn eigen bedrijf. Hobby’s van hem zijn; fitness, wandelen, klassiek ballet, zijn motor en cabriolet, fotograferen, gitaar spelen en reizen. Hij heeft drie dochters waarvan er een nog thuis woont. Hij zoekt een charmante, spontane en zelfstandige vrouw die haar leven op de rit heeft. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Vrouw 46 jaar uit Utrecht

Deze elegante, spontane en goedverzorgde vrouw heeft halflang verzorgd grijs haar, bruine ogen en een slank postuur. Haar kledingstijl is netjes, modern en casual. Zij werkt als marketeer bij een groot concern. Ze heeft geen kinderen. Karaktereigenschappen die bij haar passen zijn; zorgzaam, makkelijk in omgang, direct, doelgericht, empathisch, gedreven, ambitieus, meelevend, attent, humor, eigenwijs en een helper.  Ze rookt niet. Hobby’s die ze graag doet zijn wandelen met haar hond, reizen, stedentrips, uiteten, kunst, naar dansvoorstelling, musea of theater gaan. Ze zoekt een actieve, zelfstandige, aardige en initiatiefrijke man tussen 45 en 55 jaar. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Man 34 jaar uit Gelderland

Deze sociale, rustige en goedverzorgde man heeft lichtbruin kort haar, grijsbruine ogen en een normaal postuur. Hij heeft een verzorgde baard. Zijn kledingstijl is casual en netjes. Karaktertrekken die bij hem horen; sportief, actief, betrouwbaar, loyaal, humor, behulpzaam, oprecht, sympathiek, energiek en betrouwbaar. Hij rookt niet en drinkt voor de gezelligheid. Hij heeft een kinderwens. Hij heeft Hbo denkniveau. Hobby’s van hem zijn; badminton, padel, squash, wandelen, muziek luisteren, lezen, reizen en uiteten. Hij zoekt een sportieve, positieve en ondernemende vrouw die haar eigen leven heeft met vriendinnen en haar werk. Een vrouw die houdt van een dagje uit, maar ook leuk vindt om het thuis gezellig te maken. Hij zou op den duur willen samenwonen. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Vrouw 53 jaar uit Brabant

Deze elegante, open en goedverzorgde vrouw heeft halflang donkerbruin haar, groene ogen, is 1.64 lang en heeft een slank postuur. Karaktertrekken die bij haar horen; spontaan, direct, stoer, ambitieus, gevoelig, extravert, behulpzaam, liefdevol, zorgzaam, empathisch, avontuurlijk en eerlijk. Ze rookt niet en drinkt voor de gezelligheid. Ze werkt als managing director. Ze heeft twee uitwonende kinderen. Ze houdt van reizen in de natuur en in de bergen. Hardlopen, skiën, langlaufen en tennis zijn sporten die zij graag doet. Ze zoekt een ondernemende, loyale en verzorgde man. Vertrouwen en warmte vind ze erg belangrijk in een relatie. Hij mag zeker kinderen hebben. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Vrouw 52 jaar uit Zuid-Holland

Deze spontane, elegante en enthousiaste vrouw heeft lang blond haar, blauwgrijze ogen, is 1.63 lang en heeft een slank postuur. Karaktertrekken die bij haar horen: loyaal, avontuurlijk, creatief, initiatiefrijk, direct, gevoelig, sneller denker en open. Ze wil graag nieuwe dingen maken en leren in het leven. Ze rookt niet en drinkt af en toe. Ze heeft WO-denkniveau en werkt in de gezondheidszorg.  Ze houdt van sport, tuinieren, koken, reizen en bordspellen. Regelmatig gaat ze naar vrienden en familie. Ze heeft drie kinderen. Ze zoekt een respectvolle, zorgzame en ondernemende man met een eigen wil. Een man die energiek en bruisend in het leven staat. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Man 57 jaar uit Flevoland

Deze sociale en empathische man heeft kort donkerblond haar, groenbruine ogen, een volslank postuur en is 1.87 m lang. Zijn kledingstijl is netjes en casual. Karaktertrekken die bij hem horen zijn; open, attent, stabiel, betrouwbaar, precies, humor, goed luisteren, doelmatig, behulpzaam, gevoelig, actief, vriendelijk, conflict mijdend, liefdevol, makkelijke prater en loyaal. Hij is bourgondisch en houdt van de leuke dingen van het leven. Hij rookt niet en drinkt puur voor de gezelligheid. Hij heeft geen kinderen, maar vindt het leuk als zijn partner kinderen heeft. Hij heeft MBO plus denkniveau. Hobby’s van hem zijn; muziek, concerten, vrienden en familie bezoeken, uiteten, fietsen en vakanties. Hij zoekt een open, gezellige en initiatiefrijke vrouw. Het liefste wil hij een vrouw die van het buitenleven houdt. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.