1,169+ matches gemaakt    |    Waardering 4.8 uit 5 sterren


|

Wij garanderen 100% echte profielen door onze zorgvuldige selectie van singles.

Wij kijken graag samen met jou of er een match tussen zit!

Ben jij geïnteresseerd in een van deze profielen hieronder, neem dan contact met ons op!

Man 35 jaar uit Brabant

Deze gezellige, sympathieke man heeft kort donkerblond haar, bruingroene ogen, is 1.79 lang en heeft een normaal postuur. Karaktertrekken die bij hem horen: loyaal, trouw, humor, gevoelig, kritisch, sociaal en consequent. Hij houdt van het leven en is bourgondisch ingesteld. Hij is echt een mensenmens. Hij heeft Hbo-denkniveau en werkt in de techniek. Hij klust graag in zijn huis en gaat regelmatig leuke dingen doen met zijn vrienden. Hij heeft een kinderwens. Hij zoekt een goedverzorgde, actieve en ondernemende vrouw die haar eigen zaakjes op orde heeft. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Vrouw 46 jaar uit Gelderland

Deze spontane, attente vrouw heeft lang donkerblond haar, blauwgrijze ogen, is 1.78 lang en heeft een normaal postuur. Karaktertrekken die bij haar horen: zorgzaam, open, ambitieus, liefdevol, empathisch, positief, harde werker en loyaal. Ze houdt van verrassingen en ze is een gevoelsmens. Ze heeft Hbo-denkniveau en is manager bij een technisch bedrijf. Ze houdt van sport en gaat graag naar concerten. Regelmatig gaat ze naar vrienden en familie. Ze heeft geen kinderen. Ze zoekt een respectvolle, zorgzame en ondernemende man die haar rustpunt is. Een man die bruisend in het leven staat en zijn zaakjes op orde heeft. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Vrouw 44 jaar uit Utrecht

Deze spontane, enthousiaste, verzorgde vrouw heeft een normaal postuur, halflang donkerblond haar, blauwe ogen en is 1.78 lang. Karaktertrekken die bij haar horen: sociaal, toegankelijk, vlot, eerlijk, actief, sportief en avontuurlijk. Ze is echt een gevoelsmens en maakt de meeste beslissingen op haar gevoel. Met haar vriendinnen doet ze graag leuke dingen. Ze houdt van een gezonde levensstijl. Ze heeft geen kinderen. Hardlopen, reizen, schaatsen, zeilen, yoga en skiën vindt ze leuk om te doen. Ze is echt een dierenvriend. Ze zoekt een eerlijke, spontane en ondernemende man die voor haar gaat en waarmee ze mooie gesprekken kan hebben. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Man 39 jaar uit Gelderland

Deze stoere, krachtige en passievolle man heeft een slank postuur, groengrijze ogen en is 1.84 lang. Karaktertrekken die bij hem horen: zorgzaam, leergierig, duidelijk, gezellig, oprecht, empathisch en humor. Hij heeft een vlotte babbel, maar kan ook rustig zijn. Hij heeft Hbo-denkniveau en werkt als rechercheur. Hij gaat graag naar zijn vrienden. Wandelen, uiteten, reizen, naar een dierentuin gaan en koken doet hij graag. Hij heeft een kinderwens. Hij zoekt een respectvolle, gezellige vrouw met uitstraling en die net als hem krachtig in het leven staat. Een vrouw met een realistische kijk op de wereld en met wie hij kan levelen. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Man 66 jaar uit Brabant

Deze positieve, actieve en verzorgde man heeft een volslank postuur, kort grijs donkerblond haar, bruingroene ogen en is 1.78 lang. Karaktertrekken die bij hem horen: sociaal, attent, rechtvaardig, schappelijk, inschikkelijk, eigen mening, goed luisteren en humor. Hij heeft een vlotte babbel en is een echte helper. Hij houdt van erop uit te gaan en leuke dingen te doen. Hij is gepensioneerd en heeft jarenlang bij de gemeente gewerkt. Hij houdt van het bourgondische leven. Hij heeft een zoon van 36 jaar. Zwemmen, fietsen , wandelen en naar een theater of museum gaan, doet hij graag. Muziek is voor hem erg belangrijk. Hij zoekt een eerlijke, actieve en spontane vrouw die van gezelligheid houdt. Ze mag zeker (klein)kinderen hebben. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Vrouw 56 jaar uit Zuid-Holland

Deze vrolijke en lieve vrouw is 1.70 lang, heeft halflang lichtbruin haar, blauwe ogen en een normaal postuur. Karaktertrekken die bij haar horen: goed luisteren, diepgang, introvert, gezellig, past zich makkelijk aan, doorzetter, aanpakker en helper. Ze houdt van mooie gesprekken, dit vindt zij veel belangrijker dan materialistische dingen. Ze praat makkelijk. Ze heeft Mbo-denkniveau en werkt in de zorg. Ze heeft drie oudere kinderen. Fietsen, wandelen, zwemmen, uiteten en bowlen, doet ze graag. Ze is echt een dierenvriend en heeft meerdere honden. Ze is op zoek naar een lieve, geïnteresseerde en spontane man die houdt van een goed gesprek en net als zij positief in het leven staat. Humor en diepgang vindt zij belangrijk in een relatie. Ze zou graag willen samenwonen op den duur. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.