1,169+ matches gemaakt    |    Waardering 4.8 uit 5 sterren


|

Wij garanderen 100% echte profielen door onze zorgvuldige selectie van singles.

Wij kijken graag samen met jou of er een match tussen zit.

Ben jij geïnteresseerd in een van deze profielen hieronder, neem dan contact met ons op!

Uiteraard hebben we nog meer profielen in ons bestand en wisselen we regelmatig van profielen op deze pagina.

Vrouw 58 jaar uit Zuid-Holland

Deze spontane, vrolijke en goedverzorgde vrouw is 1.72 m lang, heeft blond haar, groengrijze ogen en een slank postuur. Karaktertrekken die bij haar horen; open, spontaan, creatief, goede luisteraar, vriendelijk, attent, liefdevol, rustig, behoedzaam, voorzichtig, behulpzaam, gevoelig, betrouwbaar, gedreven en humor. Ze heeft Hbo denkniveau en ze werkt als docent. Ze heeft twee uitwonende dochters. Ze houdt van wandelen, fietsen, koken, tuinieren en lezen. Ze rookt niet. Ze bezoekt graag een museum of theater. Ze houdt van actieve, maar ook relaxte vakanties en stedentrips. Ze zoekt een zelfstandige, betrokken en warme man met humor. Hij mag met pensioen zijn, maar wel iemand die nog midden in het leven staat. Ze wil beginnen met een Latrelatie, maar sluit op termijn samenwonen niet uit. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Man 66 jaar uit Noord-Brabant

Deze positieve, actieve en verzorgde man heeft een normaal postuur, kort grijs donkerblond haar, bruingroene ogen en is 1.78 lang. Karaktertrekken die bij hem horen: sociaal, attent, rechtvaardig, schappelijk, inschikkelijk, initiatief nemen, eigen mening, goed luisteren en humor. Hij heeft een vlotte babbel en is een echte helper. Hij houdt van erop uit te gaan en leuke dingen te doen. Hij is gepensioneerd en heeft jarenlang bij de gemeente gewerkt. Hij houdt van het bourgondische leven. Hij heeft een zoon van 36 jaar. Zwemmen, fietsen , wandelen en naar een theater of museum gaan, doet hij graag. Muziek is voor hem erg belangrijk. Hij zoekt een eerlijke, actieve en spontane vrouw die van gezelligheid houdt. Ze mag zeker (klein)kinderen hebben. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Man 53 jaar uit Brabant

Deze optimitische, ondernemende en goedverzorgde man heeft grijsbruin haar, blauwe ogen en een normaal postuur. Zijn kledingstijl is casual en netjes. Karaktertrekken die bij hem horen; sociaal, empathisch, direct, krachtig, ambitieus, mensenmens, vrolijk, handig, humor, liefdevol, zelfverzekerd, doelgericht en goed luisteren. Hij rookt af en toe en hij drinkt niet. Hij is ondernemer en heeft HBO-denkniveau. Ook heeft een dochter van 25 jr. Hij houdt van fietsen, wandelen, theater, bioscoop, uiteten, vakantie en muziek. Hij zoekt een loyale, zelfstandige, meedenkende en goedverzorgde vrouw tussen 46 en 56 jaar. Ze mag zeker (klein)kinderen hebben. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Vrouw 51 jaar uit Gelderland

Deze spontane, enthousiaste en goedverzorgde vrouw heeft lang blond haar, blauwgrijze ogen, is 1.63 lang en heeft een slank postuur. Karaktertrekken die bij haar horen: loyaal, avontuurlijk, creatief, zorgzaam, initiatiefrijk, direct, gevoelig, sneller denker en open. Ze wil graag nieuwe dingen maken en leren in het leven. Ze rookt niet en drinkt af en toe. Ze heeft WO-denkniveau en is apotheker bij een internet apotheek. Ze houdt van sport, tuinieren, koken, reizen en bordspellen. Regelmatig gaat ze naar vrienden en familie. Ze heeft drie kinderen. Ze zoekt een respectvolle, zorgzame en ondernemende man met een eigen wil. Een man die vrolijk en bruisend in het leven staat en zijn zaakjes op orde heeft. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Man 44 jaar uit Brabant

Deze sociale, wereldwijze en verzorgde man heeft een normaal postuur, kort zwart/grijs haar, bruine ogen en is 1.95 m lang. Karaktertrekken die bij hem horen, zijn; liefdevol, wilskrachtig, stabiel, ambitieus, empathisch, betrouwbaar, behulpzaam, ambivert, attent, open minded en loyaal. Hij houdt van diepgaande gesprekken. Zijn roots liggen in Parijs. Hij spreekt Engels, Frans en Duits. Hij is engineering manager en heeft wo-denkniveau. Hij doet aan hiken, fietsen, dansen, skiën, bakken en de sportschool 2 keer per week. Hij houdt van actieve vakanties met mooie natuur. Hij zoekt een ruimdenkende, ondernemende en zelfstandige vrouw. Een vrouw met een kinderwens zou heel leuk zijn. Hij wil in de toekomst samen wonen. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Vrouw 53 jaar uit Brabant

Deze elegante, open en goedverzorgde vrouw heeft halflang donkerbruin haar, groene ogen, is 1.64 lang en heeft een slank postuur. Karaktertrekken die bij haar horen; spontaan, direct, stoer, ambitieus, gevoelig, extravert, behulpzaam, liefdevol, zorgzaam, empathisch, avontuurlijk en eerlijk. Ze rookt niet en drinkt voor de gezelligheid. Ze werkt als managing director. Ze heeft twee uitwonende kinderen. Ze houdt van reizen in de natuur en in de bergen. Hardlopen, skiën, langlaufen en tennis zijn sporten die zij graag doet. Ze zoekt een ondernemende, loyale en verzorgde man. Vertrouwen en warmte vind ze erg belangrijk in een relatie. Hij mag zeker kinderen hebben. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Vrouw 44 jaar uit Utrecht

Deze vlotte, energieke en verzorgde vrouw heeft een normaal postuur, halflang donkerblond haar, blauwe ogen en is 1.78 lang. Karaktertrekken die bij haar horen: sociaal, toegankelijk, ondernemend, liefdevol, behulpzaam, enthousiast, zorgzaam, eerlijk, actief, sportief en avontuurlijk. Ze is echt een gevoelsmens en maakt haar beslissingen vaak op basis van haar intuïtie. Met haar vriendinnen doet ze graag leuke dingen. Ze houdt van een gezonde levensstijl. Ze heeft geen kinderen. Hardlopen, reizen, schaatsen, zeilen, yoga en skiën vindt ze leuk om te doen. Ze is echt een dierenvriend. Ze zoekt een eerlijke, spontane, lieve en ondernemende man die voor haar gaat en waarmee ze mooie gesprekken kan hebben. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op

Man 39 jaar uit Gelderland

Deze stoere, krachtige en passievolle man heeft een slank postuur, groengrijze ogen en is 1.84 lang. Karaktertrekken die bij hem horen: zorgzaam, leergierig, duidelijk, gezellig, initiatiefrijk, oprecht, empathisch en humor. Hij heeft een vlotte babbel, maar kan ook rustig zijn. Hij heeft Hbo-denkniveau en werkt als rechercheur. Hij gaat graag naar zijn vrienden. Wandelen, uiteten, reizen, naar een dierentuin gaan en koken doet hij graag. Hij heeft een kinderwens. Hij zoekt een respectvolle, gezellige vrouw met uitstraling en die net als hem krachtig in het leven staat. Een vrouw met een realistisch kijk op de wereld en met wie hij kan levellen. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.