1,169+ matches gemaakt    |    Waardering 4.8 uit 5 sterren


|

Wij garanderen 100% echte profielen door onze zorgvuldige selectie van singles.

Wij kijken graag samen met jou of er een match tussen zit!

Ben jij geïnteresseerd in een van deze profielen hieronder, neem dan contact met ons op!

Man 35 jaar uit Brabant

Deze gezellige, sympathieke man heeft kort donkerblond haar, bruingroene ogen, is 1.79 lang en heeft een normaal postuur. Karaktertrekken die bij hem horen: loyaal, trouw, humor, gevoelig, kritisch, sociaal en consequent. Hij houdt van het leven en is bourgondisch ingesteld. Hij is echt een mensenmens. Hij heeft Hbo-denkniveau en werkt in de techniek. Hij klust graag in zijn huis en gaat regelmatig leuke dingen doen met zijn vrienden. Hij heeft een kinderwens. Hij zoekt een goedverzorgde, actieve en ondernemende vrouw die haar eigen zaakjes op orde heeft. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Vrouw 51 jaar uit Gelderland

Deze spontane, elegante vrouw heeft lang blond haar, blauwgrijze ogen, is 1.63 lang en heeft een slank postuur. Karaktertrekken die bij haar horen: loyaal, avontuurlijk, creatief, initiatiefrijk, direct, gevoelig, sneller denker en open. Ze wil graag nieuwe dingen maken en leren in het leven. Ze rookt niet en drinkt af en toe. Ze heeft WO-denkniveau en is apotheker bij een internet apotheek. Ze houdt van sport, tuinieren, koken, reizen en bordspellen. Regelmatig gaat ze naar vrienden en familie. Ze heeft drie kinderen. Ze zoekt een respectvolle, zorgzame en ondernemende man met een eigen wil. Een man die vrolijk en bruisend in het leven staat en zijn zaakjes op orde heeft. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Man 53 jaar uit Brabant

Deze positieve, actieve en goedverzorgde man heeft grijsbruin haar, blauwe ogen en een normaal postuur. Zijn kledingstijl is casual en netjes. Karaktertrekken die bij hem horen; sociaal, empathisch, direct, krachtig, ambitieus, mensenmens, vrolijk, humor, liefdevol, zelfverzekerd, doelgericht en goed luisteren. Hij rookt en drinkt niet. Hij is ondernemer en hij heeft HBO-denkniveau. Ook heeft een dochter van 25 jr. Hij houdt van fietsen, wandelen, theater, bioscoop, uiteten, vakantie en muziek. Hij zoekt een loyale, zelfstandige, meedenkende en goedverzorgde vrouw tussen 46 en 56 jaar. Ze mag zeker (klein)kinderen hebben. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Man 39 jaar uit Gelderland

Deze stoere, krachtige en passievolle man heeft een slank postuur, groengrijze ogen en is 1.84 lang. Karaktertrekken die bij hem horen: zorgzaam, leergierig, duidelijk, gezellig, oprecht, empathisch en humor. Hij heeft een vlotte babbel, maar kan ook rustig zijn. Hij heeft Hbo-denkniveau en werkt als rechercheur. Hij gaat graag naar zijn vrienden. Wandelen, uiteten, reizen, naar een dierentuin gaan en koken doet hij graag. Hij heeft een kinderwens. Hij zoekt een respectvolle, gezellige vrouw met uitstraling en die net als hem krachtig in het leven staat. Een vrouw met een realistische kijk op de wereld en met wie hij kan levellen. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

 

Man 73 jaar uit Gelderland

Deze charmante, optimistische en goedverzorgde man heeft kort zwartgrijs haar, bruine ogen, een getinte huid en normaal postuur. Hij is brildragend. Karaktertrekken die bij hem horen: sociaal, flexibel, mensenmens, attent, vriendelijk, zelfverzekerd, ondernemend, actief, luisterend oor, liefdevol, betrouwbaar en empathisch. Hij rookt en drinkt niet. Hij is gepensioneerd en heeft HBO denkniveau. Hij doet momenteel vrijwilligerswerk. Ook heeft hij een dochter, zoon en kleinkinderen. Hij houdt van wandelen, fietsen, fitness, reizen, kunst, boeken, politiek, hoorcolleges en fotografie. Hij zoekt een energieke, liefdevolle, zelfverzekerde en goedverzorgde vrouw tussen 65 en 75 jaar. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op

Vrouw 57 jaar uit Utrecht

Deze spontane, loyale en goedverzorgde vrouw heeft lang donkerbruin haar, blauwgroene ogen, is 1.72 lang en heeft een slank postuur. Karaktertrekken die bij haar horen: spontaan, ambitieus, initiatiefrijk, creatief, teder, humor, doelbewust, intelligent, helper, optimistisch en empathisch vermogen. Ze is een echte levensgenieter. Ze rookt en drinkt niet. Ze heeft HBO-denkniveau en is hr-manager. Ze houdt van sport (golf, zeilen en tennis), koken, reizen en de natuur. Regelmatig gaat ze met haar vriendinnen leuke dingen ondernemen. Ze heeft twee uitwonende kinderen. Ze zoekt een respectvolle, zorgzame en ondernemende man die haar rust kan geven. Een evenwichtige man waar zij mee kan sparren en die samen met haar wil genieten van de mooie dingen in het leven. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op. 

Vrouw 65 jaar uit Overijssel

Deze vrolijke en zorgzame vrouw is 1.65 lang, heeft halflang witgrijs haar, blauwe ogen en een volslank postuur. Karaktertrekken die bij haar horen: goed luisteren, diepgang, creatief, actief, sociaal, zelfstandig, bourgondisch en empathisch. Ze houdt ervan om kennis te vergaren. Ze houdt van het leven en is geïnteresseerd in medemens. Ze heeft Hbo-denkniveau. Ze heeft organisatie psychologie gestudeerd. Momenteel doet ze vrijwilligerswerk. Ze heeft twee oudere zonen. Fietsen, lezen, bowlen, uiteten, wandelen en tuinieren doet ze graag. Ze is een echt buitenmens. Ze is op zoek naar een verzorgde, actieve en positieve man die in alles het goede ziet. Een man met een open blik en die geïnteresseerd is in de medemens, ook in andere culturen. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Man 40 jaar uit Zuid-Holland

Deze ondernemende, vriendelijke en verzorgde man heeft een normaal postuur, bruine ogen, kort zwart haar, een getinte huid en is 1.80 lang. Karaktertrekken die bij hem horen: attent, initiatiefrijk, rustig, open, sociaal, helper, onderzoekend, nieuwsgierig, open-minded en gestructureerd. Hij houdt van mensen en gezelligheid om zich heen, maar ook van goede gesprekken. Hij heeft Wo-denkniveau en werkt als studiomonitor. Hij gaat graag met vrienden uiteten, een borrel drinken of een bordspel spelen. Hij speelt gitaar en af en toe zingt hij ook. Hij sport twee maal per week in de sportschool. Koken doet hij graag voor familie en vrienden. Hij zoekt een warme, empathische vrouw tussen 30 en 40 jaar. Een zelfstandige vrouw die sociaal, eerlijk en geduldig is. Hij staat open voor een kinderwens en wil graag samenwonen. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.