1,169+ matches gemaakt    |    Waardering 4.8 uit 5 sterren


|

Vind je match bij een van onze evenementen

We organiseren regelmatig leuke en informele evenementen zoals padel single events, golf single events, single borrels en sup-bijeenkomsten voor zowel leden als niet-leden van Date & Match tussen de 30 en 80 jaar. Lijkt het je leuk om op een actieve manier met andere singles in contact te komen? Kijk hieronder welke evenementen we op dit momenten organiseren en schrijf je in!

lunch date match 2 Evenementen
102

Singles gingen je voor

Evenementen

suppen Evenementen

Sup & Match event leeftijd 30-55 jr in 2024

VERWACHT voorjaar 2024

Ben je single en tussen de 25 en 55 jaar? Houd je van avontuur en wil je die ene speciale persoon vinden? Doe dan mee met onze “SUP & MATCH” – het unieke stand-up paddling evenement exclusief voor singles!

golf1 Evenementen

Golf single-event 50+ op zaterdag 20 april 2024 in Vught 

Tijd: 16.00 – 20.00 uur.

Heb jij interesse in een keer iets heel anders dan speeddaten en hou je van sport? Je krijgt een clinic van twee echte golfpro’s die jou de fijne kneepjes van deze sport leren. We gaan chippen, putten, de swing oefenen en voor diegene die GVB hebben de baan op. De leraren delen je zoveel mogelijk op niveau in, maar natuurlijk kijken we ook naar de beste match. 

Een borrel met een BBQ aan het einde van de middag sluit dit sportieve event af.

padel event Evenementen

Padel single-event leeftijd 40-60 jr in Son in voorjaar 2024. 

VERWACHT begin 2024.

Wil jij een keer iets heel anders dan speeddaten en hou je van sport? Je krijgt les van gediplomeerde leraren die jou de fijne kneepjes van deze sport gaan leren.  We gaan de wand oefenen, de bandeja, bajada en chiquita leren en onderlinge wedstrijden spelen. 

Een borrel met een buffet aan het einde van de middag sluit dit sportieve event af.