1,169+ matches gemaakt    |    Waardering 4.8 uit 5 sterren


|

Ondernemen is al druk zat!

ondernemer4 Ondernemen is al druk zat!

Ondernemen is veel meer dan alleen maar een beroep of een manier om je geld te verdienen. Als ondernemer heb je andere verantwoordlijkheden, zorgen en ambities, om dan ook nog jouw partner te vinden is een hele klus.

Als Matchmaker kan ik in deze zoektocht single ondernemers helpen om de juiste partner voor hen te vinden. Ik neem de tijd en aandacht voor je tijdens een intake aan huis om al je vragen te beantwoorden en stel ik een uitgebreid profiel voor je op. Daarna ga ik op zoek de juiste match. Door dit voor ondernemers te doen, help ik jou, zodat jij jouw kostbare tijd kan besteden aan het bedrijf. Het enige wat ik van je vraag, is samen in overleg met mij, te kijken wat voor jou een geschikte partner is. Daarna plannen we een date met de geschikte kanidaat en ga jij op onderzoek uit of deze partner bij jou past.

Ben jij als ondernemer nieuwsgierig geworden en wil jij een gesprek plannen met mij, vul onderstaand formulier in.

Plan een gratis kennismakingsgesprek