1,169+ matches gemaakt    |    Waardering 4.8 uit 5 sterren


|

Wij garanderen 100% echte profielen door onze zorgvuldige selectie van singles.

Wij kijken graag samen met jou of er een match tussen zit!

Ben jij geïnteresseerd in een van deze profielen hieronder, neem dan contact met ons op!

Vrouw 62 jaar uit Zuid-Holland

Deze energieke en spontane, goedverzorgde vrouw heeft een slank postuur, half lang donkerbruin haar, blauwe ogen en is 1.71 lang. Haar kledingstijl is netjes en modieus. Karaktertrekken die bij haar horen zijn: liefdevol, empathisch, loyaal, wilskrachtig,  geduldig, zelfverzekerd, hulpvaardig, sportief, nieuwsgierig, zorgzaam, creatief en initiatiefrijk. Ze geniet van de kleine dingen in het leven en ze is echt een doorzetter. Zij is ondernemer en heeft Hbo denkniveau. Ze heeft twee zonen van 29 en 31 jaar. Hobby’s van haar zijn: wandelen, golfen, fietsen, yoga, zingen, lezen, musea, theater en reizen. Ze zoekt een positieve, zelfstandige en betrokken man. Een man met die geduldig is en respect heeft voor andere mensen. Ze wil graag beginnen met een Latrelatie om uiteindelijk te gaan samenwonen. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Vrouw 53 jaar uit Brabant

Deze energiek, positieve en goedverzorgde vrouw
heeft halflang donkerbruin haar, groene ogen, is 1.64 lang en heeft een slank postuur. Karaktertrekken die bij haar horen; open, direct, stoer, ambitieus, gevoelig, extravert, liefdevol, kwetsbaar, avontuurlijk en eerlijk. Ze ziet door haar optimisme altijd het goede van de mens. Ze helpt graag andere mensen. Ze rookt niet en drinkt voor de gezelligheid. Ze werkt als managing director. Ze heeft twee uitwonende kinderen. Ze houdt van reizen, de natuur en de bergen. Hardlopen, skiën, langlaufen en tennis zijn sporten die zij graag doet. Wat reizen betreft, ontdekt ze graag de wereld. Ze houdt van gezelligheid en mensen om zich heen. Ze zoekt een ondernemende, betrouwbare man met een open mind. Vertrouwen en warmte in een relatie vind ze belangrijk. Ze wil beginnen met een Latrelatie. Hij mag zeker kinderen hebben. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons o

Man 53 jaar uit Brabant

Deze positieve, actieve en goedverzorgde man heeft grijsbruin haar, blauwe ogen en een normaal postuur. Zijn kledingstijl is casual en netjes. Karaktertrekken die bij hem horen; sociaal, empathisch, direct, krachtig, ambitieus, mensenmens, vrolijk, humor, liefdevol, zelfverzekerd, doelgericht en goed luisteren. Hij rookt en drinkt niet. Hij is ondernemer en hij heeft HBO-denkniveau. Ook heeft een dochter van 25 jr. Hij houdt van fietsen, wandelen, theater, bioscoop, uiteten, vakantie en muziek. Hij zoekt een loyale, zelfstandige, meedenkende en goedverzorgde vrouw tussen 46 en 56 jaar. Ze mag zeker (klein)kinderen hebben. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Man 39 jaar uit Gelderland

Deze stoere, krachtige en passievolle man heeft een slank postuur, groengrijze ogen en is 1.84 lang. Karaktertrekken die bij hem horen: zorgzaam, leergierig, duidelijk, gezellig, oprecht, empathisch en humor. Hij heeft een vlotte babbel, maar kan ook rustig zijn. Hij heeft Hbo-denkniveau en werkt als rechercheur. Hij gaat graag naar zijn vrienden. Wandelen, uiteten, reizen, naar een dierentuin gaan en koken doet hij graag. Hij heeft een kinderwens. Hij zoekt een respectvolle, gezellige vrouw met uitstraling en die net als hem krachtig in het leven staat. Een vrouw met een realistische kijk op de wereld en met wie hij kan levellen. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

 

Man 66 jaar uit Brabant

Deze positieve, actieve en verzorgde man heeft een normaal postuur, kort grijs donkerblond haar, bruingroene ogen en is 1.78 lang. Karaktertrekken die bij hem horen: sociaal, attent, rechtvaardig, schappelijk, inschikkelijk, initiatief nemen, eigen mening, goed luisteren en humor. Hij heeft een vlotte babbel en is een echte helper. Hij houdt van erop uit te gaan en leuke dingen te doen. Hij is gepensioneerd en heeft jarenlang bij de gemeente gewerkt. Hij houdt van het bourgondische leven. Hij heeft een zoon van 36 jaar. Zwemmen, fietsen , wandelen en naar een theater of museum gaan, doet hij graag. Muziek is voor hem erg belangrijk. Hij zoekt een eerlijke, actieve en spontane vrouw die van gezelligheid houdt. Ze mag zeker (klein)kinderen hebben. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Vrouw 57 jaar uit Utrecht

Deze spontane, loyale en goedverzorgde vrouw heeft lang donkerbruin haar, blauwgroene ogen, is 1.72 lang en heeft een slank postuur. Karaktertrekken die bij haar horen: spontaan, ambitieus, initiatiefrijk, creatief, teder, humor, doelbewust, intelligent, helper, optimistisch en empathisch vermogen. Ze is een echte levensgenieter. Ze rookt en drinkt niet. Ze heeft HBO-denkniveau en is hr-manager. Ze houdt van sport (golf, zeilen en tennis), koken, reizen en de natuur. Regelmatig gaat ze met haar vriendinnen leuke dingen ondernemen. Ze heeft twee uitwonende kinderen. Ze zoekt een respectvolle, zorgzame en ondernemende man die haar rust kan geven. Een evenwichtige man waar zij mee kan sparren en die samen met haar wil genieten van de mooie dingen in het leven. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op. 

Vrouw 33 jaar uit Gelderland

Deze sprankelende, knappe en goedverzorgde vrouw heeft lang blond haar, groengrijze ogen en een normaal postuur. Haar kledingstijl is vrouwelijk en casual. Karaktertrekken die bij haar horen; liefdevol, doelbewust, zelfstandig, attent, sportief, initiatiefrijk, eigenzinnig en loyaal. Ze houdt van genieten en lachen in het leven en heeft graag mensen om zich heen. Ze heeft Hbo denkniveau en werkt bij een groot bedrijf. Hobby’s van haar zijn; zwemmen, spinnen, wielrennen, yoga, koken, reizen en musea of theater. Ze rookt niet en drinkt met mate. Ze zoekt een nuchtere, zelfverzekerde, positieve en sportieve man. Ze zou graag willen gaan samenwonen. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.

Man 33 jaar uit Gelderland

Deze sociale, rustige en goedverzorgde man heeft lichtbruin kort haar, grijsbruine ogen en een normaal postuur. Hij heeft een verzorgde baard. Zijn kledingstijl is casual en netjes. Karaktertrekken die bij hem horen; sportief, actief, betrouwbaar, loyaal, humor, behulpzaam, oprecht, sympathiek, energiek en betrouwbaar. Hij rookt niet en drinkt voor de gezelligheid. Hij heeft een kinderwens. Hij heeft Hbo denkniveau en is softwareontwikkelaar. Hobby’s van hem zijn; badminton, padel, squash, wandelen, muziek luisteren, lezen, reizen en uiteten. Hij zoekt een sportieve, positieve en ondernemende vrouw die haar eigen leven heeft met vriendinnen en haar werk. Een vrouw die houdt van een dagje uit, maar ook leuk vindt om het thuis gezellig te maken. Hij zou op den duur willen samenwonen. Wil jij het hele profiel lezen, neem dan contact met ons op.