1,169+ matches gemaakt    |    Waardering 4.8 uit 5 sterren


|

Dit zeggen onze klanten

Ine

Noord-Brabant

Het voelde vertrouwd en veilig.

Prettige persoonlijke benadering. De manier van werken van Irene sprak mij erg aan. Er wordt echt gekeken naar wie je bent als persoon en ze kan goed inschatten wie er mogelijk bij je past. Hierdoor had ik veel vertrouwen in het proces en voelde het eerste contact met mijn match heel veilig. Wij zijn heel blij en dankbaar dat we elkaar hebben gevonden.

James

Tilburg

Goede en fijne ervaring. Door de persoonlijke bemiddeling wordt er goed gekeken naar de persoonlijke wensen/ voorkeuren.
Door een goede en uitgebreide samen werking met andere relatie bemiddelingsbureaus komt men aan een groot slagingspercentage.
Ook worden er diverse leuke en gezellige activiteiten samen met andere bureaus georganiseerd.
Deze activiteiten zijn laag drempelig en voor iedereen toegankelijk.

Date&Match raad ik u zeker aan!

Truus

Velp

Betrouwbaar en energiek bureau. Na geruime tijd alleen te zijn geweest hebben wij ons aangemeld bij een bureau voor bemiddeling bij kennismaking. Het resultaat was voor ons geweldig. In april j.l. hebben wij via bemiddeling van bureau DATE & MATCH kennis gemaakt. Wij zien elkaar nu regelmatig en hebben een prachtige tijd samen. Zonder medewerking van eerder genoemd bureau zou dit niet mogelijk zijn geweest. Groeten van een heel gelukkig paar.

Toine

Limburg

Persoonlijke benadering en erg professioneel. Irene heeft duidelijk de missie om de juiste match te vinden. Erg fijn zijn de communicatie, duidelijke afspraken, oprechte interesse. Kortom super fijn warm contact.

Chantal

Utrecht

Uitstekend! Onverwachts en boven verwachting een bijzondere match gevonden.

tenant logo Reviews

Let op: opent in een nieuw tabblad