1,169+ matches gemaakt    |    Waardering 4.8 uit 5 sterren


|

mansite 1 1 Werkwijze

Hoe gaan we jouw match vinden?

Meld je aan bij Date & Match

Op de site staat alle informatie over Date&Match. Lees dit rustig door. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kan je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Telefonisch kennismakingsgesprek

Één van onze matchmakers zal telefonisch contact met je opnemen, nadat je je hebt aangemeld. Dit gesprek kost niets en verplicht je tot niets. Tijdens een telefonisch gesprek informeren wij je over onze werkwijze en de kosten. Mocht je met ons verder willen gaan in de zoektocht naar een partner, dan maken wij een afspraak voor een intake gesprek.

Intake

Om een goed en ‘echt’ beeld te krijgen van jou als persoon, houden we dit gesprek bij jou thuis. Tijdens dit gesprek brengen wij jouw persoonlijke situatie in kaart: levensstijl, sociale achtergrond, interesses, opleiding en vrijetijdsbesteding. We kijken uiteraard ook naar jouw wensen en voorkeuren voor een partner.
Met onze professionele persoonlijkheids-vragenlijst krijgen wij een duidelijk beeld van jouw karakter-eigenschappen. Deze test geeft ons inzicht in wie je bent en welke partner het best bij jou past. Daarmee selecteren wij al snel gelijkgestemden en leggen die aan je voor. Zo wordt jouw slagingskans groter.

Partnervoorstel

Als je bent geselecteerd, krijg je van jouw persoonlijke consulent een kandidaatsvoorstel op maat. Het voorstel kan ook zijn van de vijf andere bureaus waar wij mee samen werken. Dit maakt jouw kans groter op een juiste en passende match. Je krijgt een geanonimiseerde persoonsbeschrijving en in gesprek met jouw consulent besluit je of je wel of niet op het voorstel in gaat. Pas wanneer jullie beiden open staan voor een ontmoeting, worden de contactgegevens uitgewisseld. Als regel hanteren wij dat de man het initiatief neemt met contact leggen. Niet uit rolbevestiging, maar zodat het altijd duidelijk is wie wat doet.

Match made?

Na één of meerdere ontmoetingen, evalueer je de ervaringen met jouw consulent. Hierbij hebben we alle aandacht voor jou en de terugkoppeling. Deze persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Dan volgt het besluit: verder gaan of verder kijken? Wij begeleiden of coachen jou ook bij de volgende stappen, als je dat wilt.

Als het binnen een jaar niet gelukt is om een goede match te vinden, is het mogelijk dat we je doorverwijzen naar Yvonne van Hemert van Love and Life improvement voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zij kan samen met je onderzoeken of er intern nog emoties of overtuigingen zijn die je blokkeren om een goede match te vinden en deze met je oplossen.

intakefirst Werkwijze

Bemiddelingskosten

Wil je een heel jaar gebruik maken van persoonlijke bemiddeling, dan betaal je €1.395,- (exclusief events). Je kunt ook kiezen voor een half jaar, de kosten zijn dan €895,-. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Legitimatie

We vragen iedereen zich te legitimeren. Daarnaast tekent elke kandidaat ervoor, dat de intake naar waarheid is ingevuld. Dit om in te staan voor de oprechtheid van de kandidaten. Uiteraard gaan we uiterst zorgvuldig om met jouw gegevens.

Ons werkgebied

Date & Match is een landelijke organisatie. We zoeken door heel Nederland om jouw match te vinden. Indien je een voorkeur hebt voor een gedeelte van Nederland horen we dat graag.

Onze tarieven

 • Pakket
  6 maanden

  895,-

  • Betalen in termijnen is mogelijk
  • Eigen Matchmaker
  • Voorstellen uit eigen bestand
  • Voorstellen vanuit andere bureaus
  • Belafspraak op aanvraag
  • Persoonlijk contact met matchmaker
  • Onbeperkt aantal matches
  Plan een kennismaking